Algemene voorwaarden Menuservice

Algemene Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

Naam ondernemer: MenuService van der Weijden, verder te noemen Menuservice
Adres: Arnhemseweg 25, 7331 BB Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5212961
E-mailadres: menuservice@menuservice.nl
KvK-nummer: 08104020
BTW-identificatienr: NL 8105.76.235.B01
IBAN nummer: NL 26 INGB 0009 2318 18

Welkom op MenuservicevanderWeijden.nl

Via deze website kunt u uw producenten (maaltijden en soepen) bestellen. Het volgende betreft de algemene voorwaarden voor het gebruik van alsmede het aankopen van producten van MenuService van der Weijden. Wanneer u gebruik maakt van de website bevestigd u dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en dat u deze zult volgen. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde worden gewijzigd. Wanneer u gebruikt maakt van onze diensten na deze mogelijke wijzigingen gaat u akkoord met deze wijzigingen en bevestigd u dat u deze nieuwe voorwaarden zult volgen.

Algemeen

Behalve wanneer anders aangegeven gaat u middels het gebruik van de website akkoord met het toegezonden krijgen van e-mail voor doeleinden die volgens het bedrijf als relevant worden geacht.

Onze website maakt gebruikt van cookies. Middels het gebruik van deze website en uw instemming met de algemene voorwaarden, stemt u tevens in met ons gebruik van cookies zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Bezorging

Wij leveren in de gemeente Apeldoorn, Vaassen (binnen de bebouwde kom), Teuge,en Twello en Hoenderloo. De bezorgkosten zijn € 1,95 per bezorging.
Wij bezorgen vanaf € 17,50,– gratis bij u thuis. Dus als u twee maaltijden tegelijkertijd laat bezorgen dan betaalt u geen bezorgkosten.

Bezorging op andere locaties/bezorgtarief op aanvraag.

Geleverde producten kunnen afwijken zoals getoond op onze website.

Wij zullen er altijd alles aan doen om uw bestelling zo snel en zo efficiënt mogelijk geleverd of klaar voor afhalen te hebben, dit kan echter vertraagd worden door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben. Ondanks dat wij u een indicatie geven van de standaard levering/afhaal tijden kunnen wij u geen specifieke levering/afhaal tijden garanderen. MenuService kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor weersomstandigheden die de leveringstijden negatief beïnvloeden.

Annuleren en wijzigingen op de bestelling kunnen alleen worden doorgevoerd indien deze tijdig worden doorgegeven. Deze tijden worden vermeld op de pagina “Wie zijn wij”.

U bent verantwoordelijk voor het leveren van een correct adres, geldig telefoonnummer en uw postcode.

Betalingsmethoden

Bij de bestelling via de website worden alleen de bestelde producten berekend. Bezorgkosten en producten die eventueel extra worden besteld bij bijzonderheden worden achteraf via de factuur in rekening gebracht. MenuService accepteert contant geld bij het ophalen van de bestelling of bij de levering van de bestelling. Het huidige BTW tarief wordt gehanteerd.

U kunt ook kiezen om op rekening te bestellen; 1x per maand ontvangt u een factuur. De factuur kan door overmaking per bank betaald worden maar u kunt ook kiezen voor automatische incasso. Voor dit laatste dient u een SEPA-Incassoformulier in te vullen en te ondertekenen, deze kunt u bij MenuService aanvagen.

Indien u niet aan de betalingsverplichting voldoet, zijn we genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen. De kosten komen voor uw rekening.

Allergie, dieet en andere menu informatie

Wanneer u twijfelt over ingrediënten of allergieën van een gerecht of andere informatie over het menu, neemt u dan contact op met MenuService voordat u uw bestelling plaatst.