Maatregelen i.v.m. coronavirus

Beste klant,

Als klant van MenuService kunt u ook in deze onzekere tijden op ons rekenen. Natuurlijk volgen wij nauwlettend de adviezen van RIVM. Ter bevordering van uw veiligheid en die van onze medewerkers, nemen wij een aantal maatregelen, waarbij we ook uw medewerking vragen.

Samenwerking met Fresh Food uitgesteld
Onze band met onze klanten is groot, al ruim 18 jaar. Daarom blijven wij u trouw in deze moeilijke tijd.

We merken dat er nu al meer vraag is naar onze maaltijden en we verwachten de komende tijd grote drukte. Om ons hier volledig op te kunnen richten, hebben wij in overleg besloten onze samenwerking met Fresh Food uit te stellen tot nader bericht.
Zodoende kunnen wij de komende tijd onze warme en gekoelde maaltijden gewoon vanuit de Arnhemseweg bij u aan huis bezorgen. Ook blijft onze winkel gewoon geopend.

Hygiëne

In deze situatie is hygiëne extra belangrijk  voor de gezondheid van u en die van onze medewerkers.
Uiteraard hebben we in onze keuken strenge richtlijnen t.a.v. hygiëne. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen, zoals het extra vaak en goed handen wassen en ontsmetten.

De komende tijd gaat het bezorgen van de maaltijd soms anders dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

  • Normaal gesproken brengen we uw maaltijd tot in de keuken. Volgens de richtlijnen is dit helaas tijdelijk niet mogelijk. Onze chauffeurs zetten de maaltijd(en) tot nader order daarom bij uw voordeur. Deze maatregel is helaas noodzakelijk om persoonlijk contact te beperken.
  • De maaltijden willen we graag zoveel mogelijk gekoeld aanleveren. U kunt deze zelf opwarmen in de magnetron. Indien u de maaltijd niet zelf kunt (laten) opwarmen, zullen we de maaltijd warm bezorgen. Neemt u dan even contact met ons op.
  • Onze chauffeurs hebben de mogelijkheid hun handen na elke bezorging in de auto te reinigen.

 Wat kunt u voor ons doen

  • Als u ziek bent en hoest of niest, geeft u dit dan telefonisch (!) door aan MenuService, telefoon 055-5212961. Wij zorgen dan in overleg voor een passende oplossing.
  • Wij doen een beroep op u om in de winkel te betalen met de pin.

 Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voor het laatste nieuws kijk op onze website: www.menuservice.nl of volg onze facebookpagina: MenuService van der Weijden

Met vriendelijke groet,
MenuService van der Weijden,
Jos en Roger van der Weijden en medewerkers

Geplaatst in Nieuwsberichten.