Retoursysteem plastic bakken

U kunt de drievaksbakken, waarin u de maaltijd krijgt, retour geven. Wij dragen zorg voor het gescheiden afvoeren van het plastic.

Soepwinkel

De warme, gekoelde en/of diepvriesmaaltijd kan ook afgehaald worden in onze gezellige winkel. Ook verkopen wij hier meer dan 8 soorten eigengemaakte (maaltijd)soepen in hele en halve liters. Wilt u iemand kennis laten maken met onze maaltijden, geef een menubon cadeau.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.45 uur, zaterdag van 8.30 – 12.00 uur.

Kwaliteit van onze leveranciers

Wij kopen onze grondstoffen van prima leveranciers in de omgeving: Zo komt ons rund- en varkensvlees van slagerij Klein Klouwenberg, onze kip van Fred Kamphuis, de verse vis van Fish’n food en onze groenten en fruit van Van Hees Versmarkt.

<< terug

Hulde voor onze medewerkers

Dat MenuService al jarenlang een begrip is in Apeldoorn hebben wij ook te danken aan ons uitstekende team! Heeft u een vraag, belt u gerust; onze vriendelijke medewerkers helpen u altijd.
Onze chauffeurs zijn allemaal 65+ en hebben eveneens klantvriendelijkheid voorop staan.
MenuService is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart.
Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen in onze keuken.
Omdat wij met verse producten werken, is er veel handwerk in onze keuken. Wij hebben stagiaires van de Praktijkschool en de Zonnehoek en medewerkers via de Felua-groep, Passerel en Wajongregeling. Al met al een team om trots op te zijn!

Vragen?

Bel gerust of kom in onze winkel voor informatie, we staan u graag te woord!
Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.45 uur en zaterdag van 8.30 – 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 055-5212961.
Als u het op prijs stelt, komen wij ook langs om alles uit te leggen.
U kunt ons ook een e-mail sturen via menuservice@menuservice.nl

Tot ziens en ….. eet smakelijk!

Jos en Roger van der Weijden en medewerkers