Wie zijn wij?

Wij zijn de broers Jos en Roger van der Weijden, eigenaren van MenuService.
Allebei hebben we ruim 40 jaar ervaring op kookgebied. In 2002 zijn we met met ons bedrijf gestart en hebben we een schitterende keuken, een gezellige winkel aan de Arnhemseweg en een prachtig team.

2 x per dag vers gekookt en warm (!) bezorgd bij particulier of bedrijf

MenuService is er voor iedereen: als u een keer geen tijd of geen zin heeft om te koken of dat zelf (tijdelijk) niet kunt. Voor familie/mantelzorgers zijn wij vaak een ondersteuning.
Geniet van onze heerlijke en gezonde maaltijden, die wij tweemaal per dag vers bereiden en warm bij u bezorge, maar u kunt ook gekoelde en diepvriesmaaltijden op één dag laten bezorgen.
Overwerk ….. of vergadering? Goede redenen voor bedrijven om onze gezonde en gevarieerde maaltijden te bestellen.

Geen verplichtingen of abonnement en dezelfde dag warm bij u gebracht

U kunt eenmalig –net als bij de pizzeria of het Chinese restaurant- een maaltijd bij ons bestellen of afhalen. De avondmaaltijd kunt u op werkdagen dezelfde dag nog doorgeven voor 12 uur. Heeft u plotseling een maaltijd nodig? Bel ons gerust. Meestal is er wel iets te regelen. Ook is het mogelijk voor langere periodes bestellingen op te geven. (Zie verder ‘Tijden voor bestellen ..’)

Een warme, gekoelde of diepvriesmaaltijd

Wij bezorgen de maaltijd - zo vanaf ons fornuis - warm bij u thuis. U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze gekoelde of diepvriesmaaltijden.

Soep en nagerecht

Iedere dag hebben wij een andere soep en nagerecht. U kunt zelf beslissen of u daarvan gebruik wilt maken.

Elke dag keuze uit 22(!) menu’s

Iedere dag hebben wij een ander dagmenu: vaak een heerlijke, Hollandse maaltijd, afgewisseld met meer exotische gerechten.
En elke maand hebben we een speciaal maandgerecht.

Ook kunt u altijd kiezen voor lasagne, bami, nasi, vegetarisch of koolhydraatarm

Maar er is meer: op de achterkant van de menulijst treft u naast ons maandgerecht ook 20 verschillende keuzemenu’s aan. Lasagne, bami en nasi goreng met babi pangang of kipsaté staan elke dag op ons keuzemenu. Daarnaast kunt u ‘s winters voor lekkere stamppotten kiezen.
Ook bieden we drie verschillende vegetarische menu’s aan.  En er zijn koolhydraatarme menu's, die een heerlijke afwisseling zijn voor iedereen, maar extra gezond zijn voor mensen met diabetes.

Zelf uw maaltijd samenstellen

Als u wilt kunt u zelf uw maaltijd samenstellen! Op het maandmenu vindt u een variatielijst waaruit u elke dag vlees, vis of groenten van uw voorkeur kunt kiezen.

Bezorgen zes dagen per week

Wij bezorgen de maaltijden op maandag t/m vrijdag ’s middags tussen 11.30 en 13.00 uur en ‘s avonds tussen 16.30 en 18.00 uur.  Op zaterdag bezorgen wij alleen tussen de middag. Voor de zondag kunnen wij dan een gekoelde maaltijd voor u meenemen.  Heeft u voor de zondag liever een salade uit onze eigen keuken, dan is dat ook mogelijk als u die vóór woensdag 17.00 uur bestelt.

Wij bezorgen in de gemeente Apeldoorn, Teuge, Twello, Vaassen (binnen de bebouwde kom) en Hoenderloo. Bezorging op andere locaties/bezorgtarief op aanvraag.

Tijden voor het bestellen, wijzigen of afzeggen van uw maaltijden

Maaltijden voor maandagochtend: doorgeven voor zaterdag 12.00 uur.
Maaltijden voor dinsdag t/m zaterdagochtend: minimaal 1 dag van te voren doorgeven voor 17.00 uur.
Maaltijden voor maandag t/m vrijdagavond: uiterlijk doorgeven voor 12.00 uur. Heeft u plotseling een maaltijd nodig? Meestal kunnen wij wat regelen: bel ons gerust.

Gratis bezorging bij twee maaltijden

U kunt warme, maar ook gekoelde en diepvriesmaaltijden laten bezorgen. Bestel 2 (of meerdere) maaltijden en laat deze op dezelfde dag bezorgen.
Is het totaalbedrag  € 17,-- of meer dan betaalt u GEEN BEZORGKOSTEN, indien de bezorging in de gemeente Apeldoorn, of in Twello, Teuge, Vaassen of Hoenderloo is.

Ons maandmenu online of op papier

Een overzicht van de maaltijden van de hele maand, plus de soepen en nagerechten vindt u op ons maandmenu. U kunt deze hier bekijken en uitprinten. Op verzoek zenden wij u het nieuwste maandmenu toe. U kunt deze ook afhalen in onze winkel.

Hoe te bestellen

U kunt per dag, per week of zelfs per maand bestellen!
Dit kan
- telefonisch 055-5212961
- email menuservice@menuservice.nl
- webshop www.menuservice.nl
- op het papieren maandmenu

meer .....